Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2 dl tej
- 1 doboz tejföl
- 2 ek olaj
- 2 dkg vaj
- 1 ek finomliszt
- 1 kk mustár
- 1 kk citromlé
- reszelt citromhéj
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- csipet cukor
A combokat besózzuk és félretesszük. A mártáshoz a margarint habzásig forrósítjuk a liszttel, majd a tejjel felöntjük és sűrűre főzzük. Beletesszük a mustárt, a tejfölt, a citromlevet és a fokhagymát, majd jól elkeverjük. Sóval, borssal, citromhéjjal és cukorral ízesítjuk. Az olajat felforrósítjuk és a combok mindkét oldalát jól átsütjük. fél pohár vizet öntünk hozzá és puhára pároljuk. Végül ráöntjük a szószt és jól összeforraljuk.